معرفی اجمالی محصول
نقد و بررسی
برگ بو با نام علمی لائوروس نوبیلیس (Laurus nobilis) گیاهی خوشبو و همیشهسبز است که اصل آن از منطقهٔ مدیترانه است و در تمام مدیترانه به عنوان عطر غذا از آن استفاده میشود.در قدیم تاج تهیه شده از برگها را به عنوان جایزه به برندگان بازیها میدادند.این گیاه استفادهٔ گیاهی و دارویی زیادی دارد. در اروپا و حوزهٔ مدیترانه، آمریکای شمالی و بخشی از مکزیک برای آشپزی استفاده میشود. برگ بو به صورت درختچه و درخت یافت میشود. معمولاً در تمام فصول سال سبز است و طول درختهای آن به ده متر هم میرسد. در بسیاری جاها برای تزیین باغها استفاده میشود، اما استفادهٔ اصلی آن در آشپزی و به عنوان داروی گیاهی است.براساس مدارک موجود، کاشت درخت برگ بو در ایران از دوره قاجاریه آغاز شده است. ناصرالدین شاه نهالهای آن را از اروپا به ایران آورده و در باغ کاخ گلستان کشت نموده است. مظفرالدین شاه نیز کشت این درخت را در دیگر باغهای سلطنتی توسعه داد. به عنوان نمونه، درختانی در کاخ وزارت دارایی وجود داشت و در حال حاضر شش درخت کهنسال که احتمالاً مربوط به همان دوران میباشد، در ضلع شرقی پارک شهر تهران وجود دارد. از آن به بعد کاشت این درخت در نواحی شمالی ایران، تهران و دیگر نقاط رواج یافته است.
برگ بو دشمن سرطان
برگ بو فواید زیادی در مقابله با انواع سرطانها دارد.
* منبع غنی ویتامین C، A، آهن، منگنز، کلسیم، پتاسیم و منیزیم است. مصرف منظم آن در غذاها به سلامت جسم کمک میکند.
* دارای خاصیت ضد التهابی، آنتی اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد قارچی است. خاصیت ضد آنتی اکسیدان آن با کمک کردن به بدن در تولید انسولین کافی، میتواند در درمان بیماریهایی مانند دیابت نیز موثر باشد.
* آنزیمهای موجود در آن با شکستن پروتئینها و کمک به هضم غذا، علایم اختلالات گوارشی را کاهش میدهد و ناراحتی معده را درمان میکند.
* ترکیبات موجود در آن، سردرد و حتی میگرن را درمان میکند.
* اسیدفولیک موجود در آن مانع نقص جنین میشود.
* آهن موجود در آن برای تولید گلبولهای قرمز لازم است.
برگ بو, خواص برگ بو, خاصیت برگ بو, فواید برگ بو
- در پزشکی برای تقویت معده و به عنوان اشتها آور و نیز برای هضم غذا و به عنوان ادرار آور استفاده میشود. همچنین از جوشانده و روغنی که از آن تهیه میشود در تورمهای موضعی استفاده میکنند.
- برگ بو در مورد گریپ و یا عفونت روده ای ضد عفونی کننده خوبی است. برای درمان برونشیت مزمن مورد استفاده قرار میگیرد.
- دم کرده آن که با جوشاندن 3 برگ در یک لیوان تهیه میشود، تعریق ایجاد میکند و تب را کاهش میدهد.
- دستمال خیس شده در دم کرده آن را روی قفسه سینه قرار دهید تا از عفونتهای تنفسی، سرفه، سرماخوردگی و آنفلوآنزا رهایی پیدا کنید.
- برای جلوگیری از تخمیر غذا در معده مفید است؛ دم کرده آن هضم غذا را آسان میسازد و گاز و نفخ معده را خارج میکند همچنین نوشیدن دو تا سه فنجان از شربت برگ بو قبل از غذا برای درمان بی اشتهایی مفید است. این گیاه را به غذاهای سنگین اضافه کنید یا دم کرده آن را بنوشید تا به هضم غذا کمک کند.
- ماساژ دادن روغن طبیعی آن ورم و درد ایجاد شده از پیچ خوردگی، آرتروز، دردهای عمومی، سردرد و میگرن را تسکین میدهد.
- چند قطره روغن آن را به شامپو بیفزایید تا از شوره سر رهایی پیدا کنید.
آنزیمهای موجود در آن با شکستن پروتئینها و کمک به هضم غذا، علایم اختلالات گوارشی را کاهش میدهد و ناراحتی معده را درمان میکند
استفاده از برگ بو در آشپزی
باید توجه داشت که برگهای خشکانده این درخت در آشپزی استفاده میشود و نه برگهای سبز آن، زیرا برگهای سبز ممکن است خواص منفی داشته باشند.
چنانچه برای طعم و عطر بخشیدن به غذا به ویژه غذاهای گوشتی و ماهی از این گیاه استفاده میکنید،
تذکر : لازم است برگ خشکیده آن را به صورت درسته و کامل در غذا بیندازید و پیش از سرو غذا آن را از ظرف خارج کنید؛ زیرا خوردن این برگ معمول نیست و دارای طعمی قوی است.
استفادهی زیاد از این گیاه (بیش از چند برگ در غذا) ایجاد مسمومیت میکند.
از سوی دیگر خطر سقط جنین ناشی از مصرف این ادویه باعث شده تا زنان باردار از خوردن آن بر حذر شوند.
باید توجه داشت که برگهای خشکاندهٔ درخت درآشپزی استفاده میشود و نه برگهای سبز آن، زیرا برگهای سبز ممکن است خواص منفی داشته باشد
دوستانی که تجربه مصرف شکوفه فندق و دمنوش آنرا دارند خوشحال میشویم در قسمت نظرات آنرا با دیگران در میان بگذارند
برچسب ها: برگ بو , خواص برگ بو , برگ بو در آشپزی , کاربرد برگ بو , برگ بو چیست , درخت برگ بو , خریدروغن برگ بو , خرید روغن گیاهی کرچک عمده , خرید برگ بو تمیز درشت ,