
معرفی اجمالی محصول
نقد و بررسی
دم کرده یا جویدن تخم هویج گاز معده را خارج کرده و فعالیت روده را زیاد می
کند. تخم هویج برای باردار شدن هم مفید بوده و در رفع عفونت موثر است
تخم هویج
هویج
گیاهی است دو ساله دارای ریشه راست و ساقه بی کرک که نوع پرورش یافته آن
در اکثر نقاط زمین کشت می شود. قسمت مورد استفاده گیاه هویج ،ریشه ،میوه و
تخم آن است. تخم هویج را به مقدر یک قاشق غذا خوری در یک لیوان آب جوش
ریخته و آنرا بمدت 5 دقیقه دم کنید. این دم کرده اثر نیرو دهنده، اشتها آور
و مدر ، زیاد کننده شیر خانم های شیرده می باشد. همچنین دم کرده تخم هویج و
یا جویدن تخم هویج گاز معده را خارج کرده و فعالیت روده ها را زیاد می
کند. تخم هویج برای باردار شدن هم مفید بوده و در رفع عفونت واژن هم موثر
است. تخم هویج خاصیت مدر (ادرار آور) داشته و باعث تقویت قوای جنسی میشود
لذا مصرف آن به صورت پودر یا جوشانده توصیه میشود دقت شود که افراد با
مزاج گرم نباید در خوردن هویج و تخم آن زیاده روی کنند. در برخی منابع غیر
علمی هم آمده است که برای پسر دار شدن (در کنار بسیاری عوامل و دستورات
دیگر) مادر از شب اول پریودی تا 5 پریودی، 30 گرم تخم هویج را اول با آب
سرد خوب بشورد، بعد 20 دقیقه با آب تازه جوشانده و بگذارد دم بکشد، بعد با
نبات بخورد. البته لازم به توصیه اکید است که اینها همه مواردی است که از
دیرباز به صورت نسل به نسل منتقل شده و لزوما جنبه صحیح علمی ندارند. برای
تقویت اسپرم مرد هم برخی متخصصین طب سنتی معتفدند که مرد باید مقداری تخم
هویج و تخم آلبالو (از هر کدام در حدود دو سه گرم) را با هم مخلوط کرده،
بکوبد و سپس با مقداری عسل مخلوط کرده و به مدت 60 روز (روزی یکبار) مصرف
کند.
هویج میوه ای که براساس دیدگاههای طب سنتی میتواند در تسکین
سوختگیها تا کاهش خطرناکترین سرطانها مفید واقع شود.جوشانده هویج و پیاز
که به آن آبلیمو زده باشند عامل موثری برای درمان امراض عصبی نیز است. هویج
سبب تلطیف مواد غلیظ در بدن میشود زیرا ملطف است. از آن جا که هویج مقوی
معده و ملین طبع است تجویز آن در کسانی که به سبب ضعف معده دچار یبوست
شدهاند، بسیار مناسب است. امام رضا (علیه السلام) درباره خواص هویچ می
فرمایند : خوردن هویچ برای رفع قولنج و بواسیر است و به جماع نیز کمک می
کند. هویج دارای 87% آب ، 1/5 مواد ازته ، 0/02 % چربی ، 8% مواد گلوسیدی ،
حدود 1/5% سلولز و مقداری ماده رنگی کاروتن (ویتامین A ) و دیاستازهای
مختلف و ویتامین های A,B,C,D,E می باشد .در هویج یک نوع انسولین گیاهی وجود
دارد که اثر کم کننده قند خون را دارا می باشد بنابراین این عقیده قدیمی
که هویج برای مبتلایان به بیماری قند خوب نیست کاملا غلط است وبیماران
دیابتی می توانند به مقدار کم از این گیاه استفاده کنند . هویج با داشتن
مواد مقوی و ویتامین ها یکی از مهمترین و مفیدترین مواد برای بدن می باشد .
خوردن هویج مقاومت بدن را در مقابل بیماریهای عفونی بالا می برد. مصرف
هویج در برطرف کردن بیماریهای آب آوردن انساج بدن ، عدم دفع ادرار ،تحریک
مجاری هضم و تنفسی ، سرفه های مقاوم ، آسم ،اخلاط خونی و دفع کرم اثر
معجزه آسائی دارد. هویج را نباید هیچگاه پوست کند زیرا مواد مغذی و ویتامین
های خود را از دست می دهد بلکه باید آنرا با برس شست و مصرف کرد. البته با
تمام خواص زیادی که هویج دارد مصرف آن نباید زیاده روی کرد دیده شده
آنهائیکه هویج زیاد مصرف می کنند رنگ پوست و چشم آنها زرد می شود که البته
خطری ندارد چون اگر چند روز هویج مصرف نکنند دوباره پوست و چشم به رنگ
طبیعی خود برمی گردند.
برچسب ها: خرید بذر هویج خوراکی , بذر هویج خوراکی , بذر هویج دارویی , بذر هویج برای تقویت تخمدان , دمنوش بذر هویج , خرید بذر هویج کاشتین , بذر هویج خوراکی خرید ,