logo-samandehi معرفی بهترین دمنوش های گیاهی

مشخصات اصلی


قیمت: تومان

معرفی اجمالی محصول

نقد و بررسی
مشخصات فنی
فیلم محصول
پرسش و پاسخ

نقد و بررسی



معرفی برخی از خوش طعم ترین دمنوش های گیاهی :

در بین چای‌ها خصوصاً برای ما ایرانی‌ها به ‌طور کلی می‌توان گفت نوشیدن چای معمولی طرفداران زیادی دارد. اما به جز چای معمولی چای‌های گیاهی دیگری هم هستند که جنبه دارویی دارند و خواص آن‌ها درمان بیماری‌های متعددی را موجب می‌شوند. در ادامه گونه‌هایی از چای‌های گیاهی به همراه خواص آن‌ها را برای شما بازگو می‌کنیم.

چای گل گاوزبان و سنبل الطیب (طبیعت گرم و تر)خواص:

آرام‌بخش اعصاب، خواب‌آور، ضدسردردهای عصبی، ضدسودا و صفرا، ضدقولنج و اسپاسم، ضدتشنج و صرع، تقویت‌کننده قوای جنسی

طرز تهیه:

4 قاشق چای‌خوری گل گاوزبان یا 1 قاشق سنبل الطیب به‌علاوه 1 عدد لیموعمانی

چای بادرنجبویه (طبیعت بسیار گرم)خواص:

در بعضی مزاج‌ها بالابرنده فشارخون، مقوی قلب و اعصاب، خون‌ساز، تقویت‌کننده سلول‌های مغزی، خواب‌آور، آرام‌بخش، نشاط‌آور، ضدبوی بد دهان. این گیاه مورد علاقه حضرت علی (ع) بوده است.

طرز تهیه:

یک قاشق غذاخوری با 2 لیوان آبجوش و نبات

تذکر:

افرادی که دچار فشارخون هستند با احتیاط مصرف کنند.

دمنوش به لیمو- زیرفون:

ترکیبات: به لیمو،۱قاشق مربّاخوری و زیرفون،۱قاشق غذاخوری.

خواص: طبیعت این چای گرم بوده؛ در درمان سرماخوردگی، تشنّج، نقرس، دردهای سیاتیکی، غلظت خون، روماتیسم، بی خوابی های شبانه، میگرن، اضطراب، طپش قلب، سردرد، آسم، فشارخون و اسهال موثراست؛ همچنین این چای، تقویت کننده حافظه، شستشودهنده کلیه و مقوی معده است.

مصرف این چای به علّت دارا بودن زیرفون، برای خانم های باردار ممنوع است.

چای دارچین (طبیعت گرم و خشک)خواص:

محرک اعصاب، ضدوسواس و جنون، مۆثر در درمان ناراحتی‌های گوارشی، دیابت، دردهای استخوانی و سردی بدن، مفرّح و تقویت امور جنسی، تقویت کبد و معده

طرز تهیه:

چند قلم دارچین با 2 لیوان آبجوش و نبات

مصرف یک نوع چای گیاهی به طور مداوم باعث بروز عوارض زیادی می‌شود.

از این رو پیشنهاد می‌شود در طول هفته چای‌های گیاهی مختلفی که برای شما

مفید هستند را بنوشید تا دچار عوارض ناشی از مصرف زیاد آن نشوید

چای زنجبیل (طبیعت گرم و خشک)خواص:

بالابرنده فشارخون، ضد ضعف اعصاب، تقویت حافظه، ضددرد مفاصل، تقویت‌کننده قوای جنسی، مقوی معده، خون‌ساز، ضدسم غذایی

طرز تهیه:

یک قاشق چای‌خوری کوبیده زنجبیل با 2 لیوان آبجوش و نبات

چای اسطوخودوس (طبیعت گرم و خشک)خواص:

آرام‌بخش اعصاب، تقویت‌کننده سلول‌های مغزی، ضدمیگرن، ضدزکام و آسم و برونشیت، ضداگزما، مۆثر در درمان روماتیسم

طرز تهیه:

یک قاشق غذاخوری با 2 لیوان آبجوش و نبات

انواع چای گیاهی,انواع چای گیاهی و خواص آنها,طرز تهیه انواع چای گیاهی,طب سنتی و گیاهان دارویی-داروی گیاهی

چای آویشن (طبیعت گرم و خشک )

خواص:

بالابرنده فشارخون، تقویت اعصاب، رفع کولیت‌های مزمن، مدر( ادرارآور)، ضدانگل و رطوبت بدن، ضدصفرا، مۆثر در درمان زکام، سرفه و آسم، اشتهاآور، کاهش‌دهنده غلظت خون، مقوی جهاز هاضمه (گوارش)، تقویت بینایی

طرز تهیه:

یک قاشق غذاخوری با 2 لیوان آبجوش و نبات

چای نعنا یا پونه (طبیعت گرم)خواص:

ضداسهال و استفراغ، ضدنفخ، مقوی معده، خوش‌بو کننده دهان، رفع خستگی، مۆثر در درمان بیماری‌های ریوی از جمله تنگی تنفس آسم، سرفه، مقوی قلب، مۆثر در درمان سرماخوردگی

طرز تهیه:

یک قاشق غذاخوری و 2 لیوان آبجوش با نبات

چای اکلیل کوهی (طبیعت گرم و معتدل)خواص:

گیاه معجزه‌گر، مقوی اعصاب، مدر(ادرارآور)، ضدعفونت کلیه، ضدصفرا، ضددلهره و اضطراب، ضدزکام و سرماخوردگی، آسم، سیاه‌سرفه، تقویت‌کننده بدن، مقوی معده، ضددردهای روماتیسمی، استخوان و کمر، مۆثر در دفع سنگ‌های کلیه و کیسه صفرا

طرز تهیه:

2 قاشق غذاخوری با 2 لیوان آبجوش و نبات

چای مرزنجوش (طبیعت گرم)خواص:

آرام‌بخش، بهترین داروی میگرن کهنه و سردرد، ضدنفخ، ضدسرماخوردگی، ضداسهال، خلط‌آور، تب بر، اشتهاآور

طرز تهیه:

1 قاشق غذاخوری با 2 لیوان آبجوش و نبات

چای بهارنارنج (طبیعت گرم)خواص:

آرام‌بخش، تقویت‌کننده قلب و اعصاب، مفرح و نشاط‌آور

طرز تهیه:

یک قاشق غذاخوری با 2 لیوان آبجوش و نبات

چای گل پر (طبیعت گرم و خشک)خواص:

تقویت‌کننده قوی حافظه، ضدفراموشی، ضدصرع، کمک به درمان اسهال، تقویت‌کننده قوه جنسی، کمک به هضم غذا، اشتهاآور، ضد جوش و دُمل

طرز تهیه:

یک قاشق غذاخوری با 2 لیوان آبجوش و نبات

برای دم کردنی‌های گیاهی بهتر است از قوری‌های چینی یا شیشه‌ای استفاده شود

چای آلبالو (دم کرده میوه آلبالو)خواص:

اشتهاآور، کمک به هضم غذا، پایین آورنده فشارخون

طرز تهیه:

آلبالو رسیده بدون دم 200 گرم با 4 لیوان آبجوش و نبات

چای دارچین و زنجبیل :

این نوشیدنی برای تسکین دردهای دوران پریود خانم‌ها بسیار مفید است.

طرز تهیه:

چوب دارچین خردشده یک قاشق غذاخوری با زنجبیل به اندازه یک بندانگشت یا یک قاشق چای‌خوری پودر آن و 3 لیوان آب جوش 30 دقیقه روی حرارت ملایم دم بکشد، در زمان مصرف بهتر است با کمی عسل شیرین شود.

چای پونه کوهی و آویشن :

این نوشیدنی برای فصل پاییز و زمستان بسیار مناسب بوده و خاصیت ضدعفونی‌کننده دارد، برای سرماخوردگی و دردهای پریود خانم‌ها بسیار مناسب است.

طرز تهیه:

یک قاشق غذاخوری آویشن با یک قاشق غذاخوری پونه و 3 لیوان آب جوش. بهتر است در زمان مصرف با عسل شیرین شود.

چای میوه گل نسترن (طبیعت گرم)خواص:

پایین آورنده فشارخون و قندخون، سرشار ویتامین ث، ضدسرماخوردگی، مقوی معده، ضداسهال

طرز تهیه:

میوه گل نسترن (15 عدد) در یک قوری (2 لیوان آب جوش) به همراه مقداری نبات دم کرده میل شود.

انواع چای گیاهی,انواع چای گیاهی و خواص آنها,طرز تهیه انواع چای گیاهی,طب سنتی و گیاهان دارویی-داروی گیاهی


چای فلوس:

ترکیبات: مغز فلوس،۱قاشق غذاخوری.
خواصّ: طبیعت فلوس، معتدل و ضدّ صفراست و به عنوان یک ملیّن ومسهل قوی(امّا با عملکردی ملایم و بی آزار)، یبوستهای مقاوم به درمان و مـزمـن را درمان می کند و بـه تـدریج، تورّم امعاء واحشاء را تـسـکیـن می دهد. فلوس، همچنین، پایین آورنده فشارخون و درمان کننده برفک دهان است.

چای سبزخواص:

ضدسرطان، محرک سیستم ایمنی بدن، کاهش پرفشاری خون، ضدافسردگی، سبب پایین آمدن خطر بیماری انسداد شریان‌ها می‌‌شود، خطر لخته شدن خون و سکته‌ها را کاهش می‌دهد.کمک به کاهش وزن می کند . افزایش دهنده طول عمر است .

تذکر:

در اصل گیاه چای سبز و سیاه یکی است. در صورتی که برگ تازه چای را به سرعت خشک کنند چای سبز به دست می‌آید ولی زمانی که برگ چای، مورد تخمیر قرار گیرد تغییراتی در رنگ و بـو، مزه و مواد و اثرات آن نسبت به چای سبز ایجاد می‌شود و چای سیـاه به دست می‌آید.

چای سیاه (چای معمولی)خواص:

خواص چای سیاه یا همان چای معمولی کمتر از چای سبز است.

عوارض مصرف زیاد چای سیاه:

1. افزایش ترشح اسید معده که باعث تشدید ناراحتی‌های معده می‌شود.

2. چای سیاه مانع از جذب آهن شده و کم خونی ناشی از فقر آهن را تشدید می‌کند.

3. کافئین موجود در چای سیاه احتمال ایجاد بیماری سیستیت در پستان خانم‌ها را افزایش می‌دهد.

4. از نظر طب اسلامی و سنتی چای سیاه باعث افزایش تولید خلط سودا در بدن می‌شود.

چای قره قات(قراقات):

ترکیبات: قره قات، ۱ قاشق غذاخوری.
خواصّ: قره قات، میوه درختی است که در جنگل های شمال ایران می روید و به لحاظ خواصّ دارویی، بسیار شبیه زرشک می باشد. این میوه یکی از بهترین داروها در تصفیه خون و کاهش فشار آن می باشد و علاوه بر درمان اسهال، در کاهش میزان قند خون نیز موثّر است.

تذکرات در مورد چگونگی دم کردن چای‌های گیاهی

1. برای دم کردنی‌های گیاهی بهتر است از قوری‌های چینی یا شیشه‌ای استفاده شود.

2. قوری را روی حرارت غیرمستقیم کتـری یـا سمـاور قرار دهیم.

3. برای دم کشیدن 15 دقیقه کافی است امّا هر چه بیشتر دم بکشد بهتر است.

4. چای را صاف نموده و میل نمایید.

توصیه‌ها در مورد نوشیدن انواع چای

1. زیاده‌روی در مصرف هیچ‌کدام از چای‌ها مفید نیست ولی آنچه شامل همه‌ی آن‌ها می‌شود این است که انواع چای‌ها خاصیت ضد پیری دارند.

2. بهتر است از چای‌هایی استفاده شود که بدون مـواد افزودنی همچون رنگ‌دهنده و طعم‌دهنده‌ها باشد.

3. جهت کاهش مضرات چای بهتر است با مصلح آن مصرف شود مصلح چای، دارچین و یا هل است.

4. هرگز فراموش نکنید که مصرف یک نوع چای گیاهی به طور مداوم باعث بروز عوارض زیادی می‌شود. از این رو پیشنهاد می‌شود در طول هفته چای‌های گیاهی مختلفی که برای شما مفید هستند را بنوشید تا دچار عوارض ناشی از مصرف زیاد آن نشوید. به طور مثال: خوردن چای معمولی به طور مداوم باعث خشکی روده و معده، خشکی سر و سرد شدن مغز، بیماری‌های کبدی، استسقاء، گرفتگی عضلات و کمبود آهن می‌شود. خوردن قهوه به طور مداوم باعث اعتیاد به کافئین، ناآرامی، سردرد، بیماری‌های کبدی می‌شود. خوردن گل گاوزبان به طور مداوم باعث تپش قلب و کم شدن سوی چشم می‌شود.



عطاری خراسانی



برچسب ها: بهترین دمنوش گیاهی , پرخاصیت ترین دمنوش گیاهی , دمنوش چیست ,

مشخصات فنی


فیلم محصول



پرسش و پاسخ


ارسال پرسش جدید

نام :
ایمیل :
متن :
کد امنیتی : ریست تصویر
محصولات مرتبط