معرفی اجمالی محصول
نقد و بررسی
"سیر
سیاه" فرآوردهای است که از تخمیر سیر معمولی در حرارت و رطوبت کنترلشده
تهیه میشود؛ طی این فرایند، سیر را بین 60 تا 90 روز در دمای تقریبی 60 تا
77 درجه سانتیگراد نگهداری میکنند؛ پس از آن سیر حالت ژلهای پیدا
میکند، مزه آن شیرین و رنگ آن سیاه میشود.سیر سیاه نسبت به سیر معمولی
حاوی موادمغذی بسیاری است
خواص سیر سیاه:
1- سیر سیاه آنتی اکسیدان و
قدرت هضم قوی دارد، سیر سیاه حاوی سولفور لینولئیک اسید پلی فنال است و 18
از20 امینو آسید موردنیاز بدن را تامین میکند .خواص آن 10برابر بیشتراز
سیر تازه است
خواص سیر سیاه برای بیماران کلیوی
2- ادرار آور بسیار
خوبی است ، این نوع سیر چون حاوی پتاسیم است برای افرادی که از بیماری های
کلیوی و ورم وحفظ اب دربدن رنج میبرندتوصیه میشود.
کلاژن سازی پوست دیگر خواص سیر سیاه است
3-
کلاژن پوست را بالا می برد افرادی که مشکلات پوستی دارند از قرمزی و خشکی
پوست گرفته تا اکنه وپوریازیس مشکلات مفاصلی بایدسیر خام بخورند.
4- سولفور موجود در سیر برای ورم مفاصلی و دردهای ماهیچه ای مفید است.
5-
سیستم دفاعی را بهبود می بخشد اگر خیلی زود بیمار می شوید به دلیل سیستم
ایمنی ضعیف بدن است اما با خوردن سیر سیاه مقابل ویروسها و باکتریها
بیاستید.
6- باخستگی مبارزه می کند سیر سیاه برای ورزشکاران وآنهایی که
می خواهندمقاومت بدنشان رابالا ببرند توصیه می شود و همچنین با خستگی های
مزمن ناشی از کار زیاد یاکمبود خواب مبارزه میکند
برچسب ها: خواص سیر سیاه , خرید سیر سیاه , خرید سیر سیاه اصل , خرید سیر سیاه زودانزالی , خرید سیر سیاه ایرانی , سیر سیاه چیست , سیر سیاه فله ای خرید ,