معرفی اجمالی محصول
نقد و بررسی
بزرک سیاه از خانواده کتان بوده و معروفترین و پراستفاده ترین عضو خانواده کتان (بزرک طلایی)میباشد و سابقه استفاده از بزرک سیاه به گذشته های دور برمیگردد و جزو اولین دانه های کشت شده توسط انسان است.
علت این امر ابتدا سریع محصول دادن و مقاوم بودن بزرک سیاه در برابر کم آبی و نیز مقاوم بودن در برابر آفتها و نیز بسیار مغذی و نیرو بخش بودن بزرک سیاه میباشد.
خواص بزرک سیاه
تقویت عمومی بدن
درمان شب ادراری کودکان
پیشگیری از پوکی استخوان
بهبود آرتروز
تقویت نیروی جنسی
بهبود کمردرد ناشی از وضع حمل بانوان
سرشار از امگا3
رفع عطش
طریقه مصرف بزرک سیاه
بزرک سیاه برای استفاده باید طبق دستور عمل زیر آماده شود تا بتوان از آن برای درست کردن حلوا یا کاچی یا در ترکیب با شیره انگور(دوشاب)استفاده نمود.
ابتدا دانه های بزرک سیاه را کاملا از سنگریزه ها و مواد اضافی پاک کنید
سپس دلپانه های پاک شده بزرک سیاه را داخل سبدی ریخته و داخل یک لگن آب فروکرده و باچرخش سریع توسط دست
دانه های بزرک سیاه را بشویید.

توجه داشته باشید که مرحله شستن باید خیلی سریع انجام شود و فقط سطح خارجی بزرک سیاه شسته شود و آب بداخلش نفوذ نکند که در صورت تماس زیاد بزرک سیاه با آب ماده ژلاتینی از دانه خارج میشود و به فرایند تولید لطمه میزند.
دانه های شسته شده بزرک سیاه را داخل تابه ریخته و با حرارت متوسط تفت بدهید.
توجه داشته باشید که مدام بزرک سیاه را روی تابه هم بزنید تا دانه های بزرک نسوزد.
دانه ها که به اندازه کافی برشته شدند و بوی خوش برشتگی به مشام رسید.دانه های بزرک سیاه را روی غربال با اندازه مناسب بریزید واجازه دهید تا دانه ها خنک شود.
سپس دانه ها را الک نمایید تا ریزه های نیم سوخته جدا شود.
دانه های بزرک سیاه برشته شده را آسیاب کنید.بهتر است یکبار پودر بدست آمده را الک نمایید و ریزه های درشت تر را دوباره آسیاب نمایید.
این پودر خوش طعم و خوش عطر را میتوانید با شیره انگور(دوشاب)ترکیب نموده میل کنید.
یا به جای استفاده از آرد تفت داده شده برای تهیه کاچی از این پودر بزرک سیاه(زعرح-زیرح)استفاده نمایید تا طعم و خاصیت درمانی کاچی چند برابر شود.
برچسب ها: خرید بزرک , خرید بذر بزرک , خرید بزرک سیاه , خرید کتان سیاه , خواص کتان سیاه , خرید بذر بزرک سیاه , خرید بزرک ترکی ,