معرفی اجمالی محصول
نقد و بررسی
مشخصات فنی
فیلم محصول
پرسش و پاسخ
نقد و بررسی
- زمان پیشنهادی مصرف: هنگام پخت و پز
- بهترین زمان مصرف: ۱۸ ماه پس از تولید
- دامنه کاربرد: در پخت انواع غذاها
فلفل سفید شاید به اندازه فلفل سیاه شناخته شده و مورداستفاده در آشپزخانههای ایرانی نباشد ولی به دلیل عطر و طعم خاص آن و تفاوتهایی که دارد در بسیاری از غذاها نسبت به فلفل سفید دارای ارجحیت است. افراد زیادی از این فلفل، به عنوان یک روش ساده برای بهبود طعم و مزه غذاها استفاده میکنند. همچنین برای زیبایی و سفره آرایی، گاهی این فلفل، بر فلفل سیاه در غذاهای سبک و سسها ترجیح داده میشود مثل آبگوشت، ماهی، یا انواع سوپها
این فلفل، اغلب در خوراکهای آسیایی استفاده می شود و افزودن آن در سوپها، تاس کبابها و آبگوشتها برای ایجاد یک مزه فلفلی بی نظیر بسیار مناسب است.
برای تقویت قلب و اعصاب بسیار مفید است تندی جالبی دارد عطر عالی
برچسب ها: خرید فلفل سفید , خواص فلفل سفید , خرید فلفل سفید توبک , خرید فلفل سفید ساچمه ای , خرید فلفل سفید نسابیده ,
مشخصات فنی
فیلم محصول
محصولات مرتبط