معرفی اجمالی محصول
نقد و بررسی
کاربرد ادویه رزماری:
رزماری دارای طعم تلخ، گرم و گس است و استفاده از آن در سس، سوپ، خورش، کباب و چاشنی بسیار رایج است.
اگرچه مقادیر کمی از رزماری که به عنوان طعم دهنده در غذاها استفاده می شود ، نمی تواند تاثیر زیادی بر روی بدن داشته باشد اما اضافه کردن مرتب برگ آن به غذاها می تواند مزایای بسیاری داشته باشد.
از برگ های تازه و خرد شده رزماری به دلیل داشتن اسانس معطر و روغن فرار و همچنین تانن در سالاد و در تهیه خوراک های مرغ و ماهی استفاده می شود.
اگر می خواهید از رزماری تازه استفاده کنید، ابتدا برگ ها را از ساقه جدا کنید و خوب بشویید پس از آبکش کردن برگ ها آن ها را ریز کرده و برای تهیه انواع پیتزا سبزیجات، ماکارونی و پاستا، نان سیر، کوکتل، چیپس خانگی و گرانیتا استفاده کنید.
پودر برگ های خشک شده اکلیل کوهی به تنهایی یا همراه با سایر ادویه به عنوان چاشنی برای خوش طعم کردن غذاها به خصوص سس سالاد به کار می رود.
رزماری خشک شده را می توانید به صورت پودر رزماری برای تهیه انواع نان، نان سیر، املت، انواع خوراک قارچ و برنج، کته و انواع خوراک سیب زمینی و چیپس خانگی استفاده کنید.
از برگ های رزماری معمولاً به عنوان ادویه و چاشنی غذاهایی مثل سوپ، مرغ، گوشت، ماهی یا غذاهای مدیترانه ای استفاده می شود.
این گیاه طعم تلخی ملایمی دارد که افراد حتی در چای رزماری هم از آن لذت می برند. رزماری خوش بو است و حتی به عنوان عطر هم در شامپو، نرم کننده و صابون استفاده می شود.
برچسب ها: خرید رزماری خشک , خرید رزرماری تمیز , رزماری اکلیل کوهی , رزماری معطر تازه , خرید رزماری تمیز , رزماری پاک شده ,