معرفی اجمالی محصول
نقد و بررسی
زمان و روش جمع آوری گز علفی
فصل تولیدو بهره بردای این گز در دو فصل از سال است . فصل برداشت آن بهار ( اواخر بهار واوایل تابستان ) و پاییز ( از نیمه دوم شهریور تا نیمه مهر ) می باشد. این فرآورده را در اواسط مرداد ماه نیز پس از اتمام باران های بهاری نیز جمع آوری کرده اند . در این زمان از فصل ها هوا دچار تغییرات ناگهانی می شود و حشرات مولد آن فعال می شوند.
خواص گز علفی: گز علفی قابض است و خونریزیها را متوقف می سازد، تقویت کننده دستگاه تنفسی است و تنگی نفس را رفع، سینه را نرم و سرفه را برطرف می کند. برای درمان بواسیر نیز همراه عسل استفاده می شود.
عملیات تکاندن این گزها در ساعت خنک ابتدایی و انتهایی روز می باشد. برای برداشت این فرآورده ابتدا شاخه ها و برگ های آغشته به این شیره را با داس و اره می برند. سپس آن ها را در طی 24 الی 48 ساعت در مجاورت هوای آزاد می گذارند تا خشک شوند.زمانی که خشک می شوند باکوبیدن آنها برروی یک پارچه گز علفی خالص را به صورت یک پودر سفید یا شیری رنگ جمع آوری می کنند .
بهترین داروی گیاهی برای باز شدن قاعدگی خانم ها و زردی نوزاد و کبد چرب و ... است
مصدار مصرف اندازه نصف گردو شکسته شود عصر ها میل شود با کمی اب
برچسب ها: خرید گز علفی , خواص گز علفی , خرید گز علفی اصلی , خرید گز علفی ایرانی , خرید گز انگبین , خرید گز علفی برای قاعدگی ,