تماس با ما 09036552500 نمک صورتی اصل نمک ساب دار 2 بسته

مشخصات اصلی


محصول:پاکستان
وزن:145 گرمی
ظرف :نمک ساب چرخشی
قیمت:14 هزارت
قیمت: 100000 تومان

ستاره شهر

معرفی اجمالی محصول


نقد و بررسی
مشخصات فنی
فیلم محصول
پرسش و پاسخ

نقد و بررسی



نمک صورتی از دل کوه‌های هیمالیا استخراج می‌شود و میلیون‌ها نفر از سراسر جهان آن را مورد استفاده قرار می‌دهند.

💎 #نمک_هیمالیا(صورتی)

کمیاب بودن این نمک باعث شده تا تبلیغات فراوانی درباره خواص درمانی آن در سطح جهانی مطرح شود و میلیون ها نفر در سراسر جهان مایل به استفاده از آن باشند.پ

بر اساس تحقیقات، در صورتی که نمک صورتی اصل باشد، حدود 98 درصد از آن را کلرید سدیم تشکیل می‌دهد و باقیمانده آن نمک خالص بوده که دارای عناصری چون پتاسیم، منیزیم و کلسیم است؛ عناصری که رنگ غیر عادی و زیبایی را به آن می‌بخشد.

محصول کوههای پنجاپ پاکستان


جایگزینی خوب برای نمک های صنعتی
بهبود مشکلات تنفسی
ضد میگرن
کاهش علائم پیری
تنظیم فشارخون
تامین کننده نیاز های بدن به املاح مختلف

1- نمک صورتی رنگ هیمالیا، مواد معدنی خاصی را به غذا اضافه می کند

2- ترکیبی از مزه ها، مزه ای فراتر از مزه نمک نمکدان را به ارمغان می آورد آشپزی بر روی بلور سنگ صورتی، مقداری از خواص نمک صورتی را وارد غذا می کند. چنین خواصی شامل متعادل کردن PH بدن، تثبیت سطح آب بدن، بهبود هضم غذا و کاهش رفلاکس اسید معده می شود.
علاوه بر کلرید سدیم (همان نمک معمولی داخل نمکدان)، سنگ نمک صورتی حاوی بیش از 80 ماده معدنی به غیر از کلرید سدیم است که علاوه بر خواص آن برای بدن، مزه ای ترکیبی را ایجاد می کند. غذاهایی که بر روی این سنگ تهیه می شوند، برخی از این پیچیدگی مزه را از سنگ دریافت می کنند، که باعث می شود همان غذاهای آشنای همیشگی را دوباره با مزه ای نو تجربه کرد.

3- کمی نمک! فقط کمی! بلورهای صورتی رنگ هیمالیا، تخلخلی بسیار اندک و قابلیت جذب رطوبت حداقلی دارند. به دلیل همین دو ویژگی است که غذا در مواجهه با سنگ آن قدر شور نمی شود که نتوان آن را خورد. در عوض، سنگ صورتی ما، بخش بسیار کمی از مزه نمکی خود را به غذا می بخشد که آزاردهنده نیست.

4- یک سطح ضد باکتری طبیعی برخلاف سایر انواع قابلمه ها یا به طور کلی سایر سطوحی که برای تهیه غذا از آن استفاده می شود، در هنگام آشپزی با این نمک خاص، دیگر نگران ریزجانداران یا باکتری ها نباشید. با توجه به میزان تخلخل اندک و میزان رطوبت کمی که در آن وجود دارد، این بلور، محیطی ضد باکتری را فراهم می کند.

5- مقاومت به گرمای زیاد برای جلوگیری از ترک خوردن بلور، باید به آرامی آن را گرم کرد (بیشتر از 200 فارنهایت در عرض پانزده دقیقه) گفته می شود که نمک صورتی هیمالیا این سنگ، مقاومت بسیار زیادی تا نقطه ذوب یعنی بیش از 800 سانتی گراد (اندکی کمتر از هزار و پانصد درجه فارنهایت) را تحمل می کند که داشتن چنین شرایطی آن را برای آشپزی با حرارت زیاد مناسب ساخته است.

6- توزیع گرمای فوق العاده عالی با توجه به ساختار بلورین نمک صورتی هیمالیا، توزیع گرما در کل سطح بلور، باید به صورت یکنواخت در کل سنگ پخش شود، نه به صورت نامتوازن. مثلاً حرارت در وسط سنگ و آشپزی در گوشه های آن درست نیست. پس اگر حرارت به صورت یکنواخت در هر نقطه از سنگ پخته شود، تفاوتی نخواهد داشت که در کدام قسمت آن غذا را بپزیم.

نمک صورتی

7- نگه داشتن گرما به مدت طولانی همچنین با ساختار بلورینی که این سنگ دارد به خوبی حرارت را حفظ می کند- چه گرما و چه سرما- طولانی تر از هر وسیله دیگری برای آشپزی و تهیه غذا این ویژگی برجسته را دارد. معنای این ویژگی این است که دیگر نباید نگران باشید غذای تهیه شده بر روی این سنگ پس از اتمام کار تا رسیدن به سر سفره سرد شود.

8- غذای گرم و سرد فرقی ندارد علاوه بر غذاهایی که به صورت گرم سرو می شوند، غذاهایی که سرد سرو می شوند نیز در این نوع قابلمه خوشمزه خواهد شد.

9- نمک، قابلمه یا دیس غذا این قطعات بلورین صورتی رنگ، بسیار زیبا و جذاب هستند؛ پس می توان از آن ها علاوه بر سطحی برای پخت غذا، به عنوان بشقاب یا دیس سرو غذا نیز استفاده کرد.



برچسب ها: نمک صورتی , نمک هندی , نمک مغولستان , نمک هیمالیا , نمک هیمالیا چیست , خرید نمک صورتی , خرید نمک هیمالیا , خرید نمک صورتی کیلویی , خرید نمک نارنجی ,

مشخصات فنی


فیلم محصول



پرسش و پاسخ


ارسال پرسش جدید

نام :
ایمیل :
متن :
کد امنیتی : ریست تصویر
محصولات مرتبط