معرفی اجمالی محصول
نقد و بررسی
نحوه درست کردن ترشی کبر(هندوانه کوهی)
ابتدا کبرها را شسته و دم آن را گرفته و در آب جوشیده و سرد شده بریزید به مدت 5 ال 6 روز کبار را در آن ریخته و طی این مدت هر روز آب نمک آن را عوض و در یخچال نگهداری کنید.پس از آن هندوانه کوهی یا همان کبار را از آب نمک خارج کرده و با آب روی حرارت گذاشته و وقتی به جوش آمد آب آن را دور بریزید و مجددا یکبار این کار را تکرار کنید تا تلخی آن گرفته شود. و دقت کنید زیاد نجوشد چون ترشی هندوانه کوهی شما نرم می شود .کبر را بعد از جوشیده روی صافی بریزید تا آبش برود یک ساعتی صبر بکنید و هندوانه کوهی ها را در شیشه مخصوص ترشی ریخته و روی آن سرکه بریزید .چنانکه دوست داشتید کمی هم نمک اضافه کنید در آن را محکم کرده و در جای خنک و یا در یخچال نگهداری کنید.بعد از 20 روز الی یکماه ترشی آماده است.
-عصاره برگ و میوه آن کشنده انگل معده بوده و تعدیل کننده حرارت معده است
2-برای درمان بیماریهای نظیر واریس و طحال نیز بکار می رود.3-این محصول
صادراتی اگر باسرکه و عسل در هم آمیخته شود پادزهری قوی برای بیشتر
مسمومیتها بکار برده می شود.4-این گیاه کبد را تقویت می کند5-درد دندان را
تسکین می دهد5-ریشه آن از بخشهای دیگر مفیدتر و پرخاصیت تر است6-برای درمان
بواسیر و شستشوی روده ها بکار می رود 7-بالابردن مقاومت بدن در برابر
سرماخورذگی ،خاصیت ضد نفخ ،تحریک و تقوین کننده کبد ،ضدعفونی کننده کلیه ها
و مجاری ادراری 8-خاصیت ضد روماتیسمی دارد9-جوانه های ناشکفته و مولد گل
آن اثر نیرو دهنده داردوبرای بیماری نقرس مفید است.
ضد سیروز کبدی
تقویت کبد
بهبود بواسیر
ضد روماتیسم
برچسب ها: کبر , هندوانه کور , ریشه کبر , خرید کبر , خرید هندوانه کبر , ترشی کبر , خرید کبر خشک , خرید هندوانه ابوجهل , خرید هندوانه گبر خشک ,