معرفی اجمالی محصول
نقد و بررسی
مشخصات فنی
فیلم محصول
پرسش و پاسخ
نقد و بررسی
هل سفید اندونزی درجه یک
استفاده در غذا و شیرینی
طبیعت هل سفید:
طبق نظر حکمای طب سنتی طبیعت آن خیلی گرم و خیلی خشک است.رویش جغرافیایی:
اغلب در هندوستان و سریلانکا روییده و کاشته میشود و به صورت پرورشی در بعضی از نواحی کشورهای آسیایی و بیشتر در اندونزی و گواتمالا کاشته میشود. بیش از هشتاد درصد هل کشورها را هند صادر میکند.ترکیبات شیمیایی و مواد موجود در هل سفید:
اسانس روغنی فرّار (شامل ترپی نئول، ترپی نیل استات، سینئول، بورنئول و سابی نن)، روغن ثابت، پروتئین، کلسیم اکسالات و سیلیس در آن تشخیص داده شده است.بخش مورد استفاده:
دانههای داخل هل
نحوه مصرف:
معمولاً دانههای داخل هل را به صورت دم کرده استفاده میکنند و به عنوان ادویه و معطر کننده در صنایع غذایی، شیرینیسازی، عطرسازی و معطر کردن بعضی از محصولات دخانیات نیز کاربرد دارند.خواص درمانی:
تقویت کننده معده و نیرودهنده، بادشکن و معطرکننده غذاها، ضد افسردگی و بیحوصلگی ناشی از خستگی روزانه و تقویت کننده قلب، اشتهاآور و خوشبو کننده دهان، مسکن دردهای روماتیسمی و ضد اسپاسم، خرد کننده سنگ مثانه و کلیه و ضد میکروب، تنظیم کننده عادت ماهیانه و قاعدهآور، محرک و ضد تهوع، خلطآور و صفرابر، التیامبخش زخمهای دهان و کاهنده تب میباشد. در ضمن برای ناراحتیهای معده و روده، ناراحتیهای کبد، رطوبت سینه، مسمومیت، سردرد، دل بهم خوردگی، سرماخوردگی و برونشیت نیز مفید است.تذکر:
مصرف هل بیش از حد مجاز (سه گرم در روز) مضر و سبب بیماریهای رودهای میشود.برچسب ها: خرید هل سفید , خواص هل سفید , خرید هل سفید شیرینی , هل سفید , هل سفید اصل , عطاری مارکت , سایت عطاری مارکت , خرید جنس عمده از عطاری , خرید هل سفید اصل ,
مشخصات فنی
فیلم محصول
محصولات مرتبط