معرفی اجمالی محصول
نقد و بررسی
خواص و اثرات دارویی والک :
۱-والک در موارد تصلب شرایین، اسهال، اتساع روده ای، آنفلوانزا، برونشیت، بیماری اسهال خونی از نوع آمیبی و سیاه سرفه به کار می رود.
۲-خوردن آن تنفس را آسان و تنگی نفس را درمان مى کند.
۳-مداومت در خوردن والک سبب ریزش موى سفید و در آمدن موى سیاه به جاى
آن می شود. این خاصیت به علت داشتن فلز منگنز است که در آن زیاد بوده
و عامل سیاهى موى بدن انسان مى باشد
۴- والک با انبساط ملایم عروق خونی سبب کاهش فشار خون می شود.
۵-سرشار از ویتامین C بوده و داراى لعاب و صمغ زیاد مى باشد.
۶-والک برای تصفیه خون بسیار مفید است و در ناراحتی های هاضمه کمک می کند و خواص پیاز آن تا حدود زیادی شبیه سیر است.
۷- مصرف گیاه والک باعث کاهش قند و پیشگیری از افزایش فشار خون در مبتلایان به دیابت می شود.
۸-والک یا سیر کوهی برای کسانی که تنگی عروق دارند و همچنین برای سرگیجه بسیار مفید است.
۹-این گیاه ضد عفونى کننده ی قوى است؛ به هضم غذا کمک مى کند و ضد کرم معده و کرم کدو است.
۱۰- اثر خوبى بر روى اعصاب دارد و از آن براى درمان نسیان، تقویت اعصاب و اشخاص فلج استفاده می کنند.
۱۱-تسکین دهنده ی درد روماتیسم ، سیاتیک و نقرس مى باشد.
۱۲-ادرار را باز مى کند و رنگ چهره را نیکو مى سازد.
۱۳-پادزهر سموم حیوانى و غذایى هست.
۱۴-مداومت در خوردن والک سبب ریزش موى سفید و در آمدن موى سیاه به جاى آن می شود. این خاصیت به علت داشتن فلز منگنز است که در آن زیاد بوده و عامل سیاهى موى بدن انسان مى باشد. از این نظر شباهت زیادى به سیر دارد.
۱۵-به علت داشتن املاح زیاد، خون را قلیایى کرده و اسیدی بودن آن را از بین مى برد.
۱۶-میوه ی والک بسیار خنک و ضد رطوبت بدن است و راه ورود میکروب ها را به عروق مى بندد و از خونریزى و فساد خون جلوگیرى کرده و رقت خون را درمان مى کند.
استفاده بصورت دمنوشی یا در پلو ها
برچسب ها: خرید والک , خرید والک کوهی , خرید والک تازه , والک خشک , والک , گیاه والک , خرید تره کوهی , خرید والک از عطاری , خرید گیاه والک خشک اصل ,