پودر آب پنیر چیست؟
شیر از دو پروتئین، کازئین و اب پنیر تشکیل شده است. پروتئین آب پنیر را می توان از پروتئین کازئین در شیر، پس از فرآیند تولید پنیر و خشک کردن آب حاصل از آن، جدا کرد. پروتئین آب پنیر به عنوان یک پروتئین کامل شناخته می شود. زیرا حاوی 9 آمینو اسید ضروری برای بدن می باشد. این آمینو اسیدها نمی توانند توسط بدن تولید شوند، و باید از طریق غذا و به شکل خوراکی جذب بدن شوند. همان طور که اشاره شد اب پنیر که در واقع از پنیر جداسازی می شود، ابتدا تغلیظ شده و به صورت کنسانتره تبدیل می شود. سپس توسط دستگاه خشک کن افشانی (spray dryer) ماده خشک آن، یعنی پودر جدا سازی می شود. محصول این فرآیندها، پودر اب پنیر می باشد.
پودر آب پنیر دارای خواصی بینظیر برای تمامی افراد است و در طب ایرانی نیز بدان توجه فراوانی شده است و در کنار آن کنسانتره و ایزوله پروتئین وی از محصولات پرطرفدار در بین ورزشکاران میباشد
مصرف پودر آب پنیر برای پاکسازی عمومی بدن، کاهش احساس خستگی، درمان کبد چرب، درمان مشکلات گوارشی و بسیاری دیگر از مشکلات سلامتی سودمند است