
معرفی اجمالی محصول
نقد و بررسی
پفک هندی خوراکی سالم
پفک هندی یکی از پرطرفدارترین خوردنی کشورهای آسیای شرقی نظیر هندوستان چین و پاکستان و..
نگهداری در ظروف کاملا بهداشتی و در محیط کاملا تمیز
تمامی محصولات بصورت جداگانه سلفون کشیده و عاری از هرگونه گردو غبار و ویروس و.. رنگ طبیعی و بدون مواد نگهدارنده
دستور تهیه
در یک قابلمه روغن را داغ کنید و پفک ها را حدود ۳ تا ۵ دقیقه بسته به سایز آن سرخ کنید. سپس باحوله های روغن گیر یا صافی، روغن اضافه پفک را بگیرید تا ترد بماند و با سس تند سرو نمایید. اگر در تابه روغن بریزید پفک ها به ته ظرف می چسبد. پفک باید در روغن شناور باشد تا پف کند.
>> قسمت دوم
اگر خواستید مواد اولیه پفک هندی رو آماده کنید، دستور زیر رو بخونید:
مواد لازم:
- آرد برنج یک پیمانه
- نمک خیلی خیلی کم ( به اندازه ای که فقط احساس بشه)
- آب ۴ تا ۵ لیوان
طرز تهیه:
همه مواد را با هم مخلوط کرده روی شعله گاز میگذاریم به هم میزنیم تا وقتی که قوام بیاید ( تقریبا غلیظ)
حالا میتوانید مواد را تقسیم کنید و در هر بخش رنگ خوراکی ریخته و بگذارید
خنک شود. سپس در قیف ریخته و روی نایلون بریزید و بگذارید که ۲ روز خشک
شود. حالا آنها را از نایلون جدا کنید و بگذارید پشت آن هم خشک شود.
.
حالا روغن را داغ نموده و پفک ها را درون آن بریزید. دمای روغن باید در حدی باشد که به محض ریختن پفک ها پف کرده و روی روغن بیاید.
.
توجه:
میتوانید به جای ریختن رنگ خوراکی از زعفران و یا آب لبو استفاده نمایید.
رنگ خوراکی را خیلی کم بزنید، در غیر این صورت پفکها بعد از پخت خوش رنگ نمیشود و رنگشان تیره میشود.
برچسب ها: خرید پفک هندی , خواص پفک هندی , خرید پفک هندی پنجره ای , خرید پفک هندی قیمت مناسب , خرید پفک هندی تازه , خرید پفک هندی عطاری ,